Nu drikker jeg jo normalt ikke øl - det er en fiks idé, jeg ved det, for ved særlige lejligheder, og når øllet er godt, glider det også nemt ned - og med velbehag.
Jeg var på Midtfyns Bryghus til rundvisning og ølsmagning med Eddie Szweda, der har ledelsen af bryghuset.
Eddie præsenterede syv øl, hvoraf Wheat var den eneste afkølede, idet de øvrige øl skulle serveres ved stuestemperatur, for at smagsnuancerne kunne træde tydeligere frem:
Wheat - hvedeøl er til min smag, men denne var for humlet.
Ale - lidt for bitter til mig.
Chili Tripel - spændende. Forståeligt, at den har fået god omtale.
Gleipner - sort IPA. Den var helt god.
Imperial stout - nu er jeg faktisk slet ikke til stout. Men da Eddie fortalte, hvad denne kunne bringe med sig af hygge (det nævner jeg ikke her) kunne jeg ikke stå imod. Den gik rent ind hos mig.
Double India Pale Ale - den var osse rigtig go'.
Barley Wine - en øl lige til mig. Bør serveres lidt køligere!
Jeg blev vækket af min øldvale.
Har smagt Imperial Stout og Chili Tripel - de var begge pænt lækre :) Pønser på en dag at få dem til at give en ølsmagning på mit job... omend det er en smule vej... :) Hej igen
SvarSletHej Erling
SletHvis du kan lokke Eddie sydpå, får I en oplevelse om ikke for livet, så for en aften. Han er meget underholdende. Han går ikke af vejen for en god diskussion eller en sjov historie, så koncentrationen ligger ikke i filtreret/ikke filtreret og gæret/undergæret. Sådan var det i hvert fald, den aften jeg var hos ham.
Kærlig hilsen