Brian havde sammensat en menu, og han havde entreret med en vinkender, der skulle præsentere vinene for os.
Det viste sig, at det var Ulrik Rønlev, som vi tidligere - med års mellemrum - havde haft besøg af i klubben. Første gang med italienske vine og anden gang med østrigske og tyske vine. Denne gang var Ulrik på banen med sit nuværende firma, Vin med Kant. Det kunne kun blive godt. Ulrik og jeg har i hvert fald nogenlunde samme smag.
Menu
Hvide asparges, karse, rejer og brød
Corbiere Blanc, Oculus 2012
- Abbaye de Fontfroide, AOC
Hvid fisk
nye kartofler og krydderurter
Jose Dockner, Riesling, Rosengarten 2011
- Kremstal DAC Reserve
Langtidsbagt kalv
snegle, spidskål, ærter og persille
Cotes de Roussillon, Cuvée Jean 2009
- Chateau Lauriga, AOC
Rabarber
marengs og mandler
Monbazillac, La Cuvée 2007
- Domaine de Moulin Pouzy
Lærdom om iltning af vin:
5 minutter i glas svarer til 1 time i flasken
Vinene gav jeg alle topkarakterer: 8 - 9 - 8 - 10
Og jeg kunne ikke lade være med at købe.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar